Дизайн-студія "Роксолана"

Роксолана - фото
вулиця Кристинопільська, 3
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 19:00Без перерви
Сб09:00 - 16:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Наближається особливий у вашому житті день і ви шукаєте ідеальне вбрання, яке підкреслить вашу красу та урочистість події? Ви хочете мати саме таке весільне плаття, про яке мріяли в дитинстві? Вам потрібна сукня, в якій ви точно станете королевою випускного вечора чи шкільного балу? Дизайн-студія «Роксолана» — це місце де ваші бажання втілюються в реальність! Наша команда — це креативні майстри, справжні експерти у сфері весільної моди та вечірніх нарядів. Щодня ми даруємо красу, створюючи особливе вбрання для особливих людей.

Чому ми? Наші переваги:

  • Ми «читаємо» ваші бажання і шиємо вбрання з «родзинкою», яке підкреслює вашу індивідуальність та стиль. Серед готових суконь ми також підбираємо оптимальне для вас вбрання, яке вигідно підкреслює ваші принади та коректує деякі особливості фігури.
  • Ми створюємо вбрання в якому ви не тільки красиво виглядатимете, а й почуватиметеся комфортно. Щоб жодні незручності не зіпсували вам настрою та не відволікали вас від вашої важливої події.

Пропонуємо:

  • Моделювання та пошиття суконь (весільних, вечірніх, коктейльних та випускних);
  • Продаж чи прокат весільних та вечірніх суконь.

Скористайтеся нашими послугами та дивуйте усіх навколо своєю красою. У дизайн-студія «Роксолана» вам допоможуть перетворити будь-яку урочисту подію в справді незабутній момент!

Відгуки