Кафе "Камбуз"

Камбуз - фото
вулиця Сокальська, 5
(На території ринку)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,НдВихідний
Вт,Ср,Чт,Пт,Сб08:00 - 18:00Без перерви

Інформація

Смачно? Так! Дешево? Безумовно! Затишно і зручно? Без проблем! Про що це ми? Про чудове кафе «Камбуз». Кафе «Камбуз» — це місце, де ви можете смачно поїсти, посмакувати різними напоями, насолодитися вишуканим сніданком чи ситним обідом або відсвяткувати важливу у вашому житті подію.

На другому поверсі кафе «Камбуз» розташований комфортабельний зал для відзначення урочистих подій: банкетів, хрестин, днів народжень, весіль, корпоративів, зустрічей випускників та інших дійств. Для того, щоб ваше свято було неповторним, ми приготуємо для вас неперевершені страви та забезпечимо відмінний сервіс. Обіцяємо: у кафе «Камбуз» вам і вашим гостям буде смачно, весело і комфортно! Просторий та затишний банкетний зал розрахований на проведення подій кількістю до 80 осіб. Святкування дійств відбудеться на високому рівні. Організація святкувань у банкетному залі відбувається за індивідуальною домовленістю при телефонній розмові чи особистій зустрічі. Банкети проводяться з понеділка по неділю в узгоджений з клієнтом час.

Автентичні страви української кухні та неповторну італійську піцу для вас приготують професійні й майстерні кухарі, а про ваш затишок та комфорт подбають вправні офіціанти. Вранці наш заклад працює за принципом кафетерію: відвідувачі самі обирають страви, які розташовані на «гарячій» вітрині. Наші клієнти відзначають, що це справді зручно. Адже, ви бачите те, що споживатимете й точно оберете страву, яка «припаде вам до душі».

Чому ми? Особливості та переваги кафе «Камбуз»:

  • великий вибір смачних страв та напоїв за доступними цінами;
  • можливість розміщення в окремому залі;
  • швидкість та висока якість обслуговування;
  • поєднання у кафе «Камбуз» високих стандартів ресторану та доступність цін їдалень.

Відгуки