Кафе "KNYSH"

KNYSH - фото
вулиця Стуса, 25
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 22:00Без перерви

Інформація

Українська кухня — унікальна та надзвичайно смачна, багата різноманітними стравами. Вона визнана однією з кращих у світі за версією туристичної спільноти Yonderbound. Є й багато інших цікавих страв, які почали забуватися та поступово пропадати з наших столів. Наприклад, книш.

Книш — українська страва, яку ми вдосконалили й урізноманітнили начинками. Виглядає як гігантський вареник, готується з дріжджового тіста, наповнений начинками: з лососем і шпинатом, куркою та грибами, з беконом, з телятиною в соусі Болоньєз, з сирами. Випікається в неаполітанській печі на дровах при високій температурі. Тому надзвичайно смачний і корисний.

Гармонію неповторних смаків та особливих вражень, привітне та уважне обслуговування й цікавий, оригінальний інтер’єр — це та багато іншого — неповторного, захопливого, ексклюзивного вам готове запропонувати сімейне кафе здорової їжі «KNYSH».

Ми змінюємо уявлення про рівень сервісу та уваги до потреб кожного гостя, гарантуючи затишну атмосферу та неперевершений смак — смак якісного, повноцінного відпочинку.

Вже з перших хвилин перебування у кафе «KNYSH» вас приємно вразить та захопить стильний декор та вдале оформлення закладу. Тут приємно проводити час із рідними та друзями, насолоджуватися смачними наїдками та цікавими розмовами.

І особлива наша гордість — здорове харчування. Ми обираємо виключно натуральні продукти, якісні інгредієнти, що допомагають вам дбати про своє здоров’я. У нас ви переконаєтеся — здорова їжа не лише корисна, вона ще й дуже смачна.

Кафе «KNYSH» пропонує:

  • креативні, яскраві, корисні, смачні та поживні страви — вони дивують гурманів та додають гастрономічного різноманіття вашому щоденному меню;
  • наша неперевершена випічка та десерти є невід’ємною частиною меню здорових страв;
  • доставку смачної їжі додому;
  • доступні ціни.
Є можливість відпочинку на літній терасі. А також для маленьких відвідувачів облаштовано зручний та цікавий дитячий куточок.

Відгуки