Клініка "Стоматологія RONEVICH"

Стоматологія RONEVICH - фото
проспект Шевченка, 18
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 21:00Без перерви
Сб09:00 - 16:00Без перерви
НдВихідний
вулиця Івасюка, 2Б
(ЖК "ЕкоПарк")
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 21:00Без перерви
Сб09:00 - 16:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Красива посмішка — справжній скарб. Це невичерпне джерело компліментів і гарного настрою. Хочете ловити посмішки оточуючих — посміхайтеся й самі. А ми вам у цьому допоможемо, адже у «Стоматології Устима Роневича» працюють кваліфіковані фахівці, які  знають справді дієві методи лікування.Наявність дефектів зубного ряду псує нашу чарівність і загрожує нам психологічними комплексами в спілкуванні з іншими людьми

Особливості нашої роботи:

  • Стоматологи нашої клініки володіють арсеналом багатьох сучасних методів і технологій, за допомогою яких лікування, реставрація, відбілювання та протезування зубів буде найбільш успішним.
  • Наша мета — надати високоякісне лікування кожному пацієнту, який до нас звернеться. Ми прагнемо, щоб своє звернення в нашу стоматологію пацієнти різного віку згадували з посмішкою.
  • Передові методики роботи з дітьми, що дозволяють досягати кращих результатів не завдаючи шкоди як фізичному так і психічному стану вашого малюка.
  • Професіонали з багаторічним досвідом роботи надають 100% гарантію на всі види послуг за розумною ціною.

Стоматологія Устима Роневича покликана відновити і поліпшити природну красу посмішки за допомогою застосування сучасних стоматологічних матеріалів, обладнання та використовуючи весь багаторічний досвід лікарів-стоматологів клініки. Ми керуємося високими стандартами якості та завжди орієнтовані на потреби наших пацієнтів.

Послуги:

  • Дитяча стоматологія - це якісне безболісне лікування молочних та постійних зубів, психологічна адаптація для малюків, дбайливий дитячий стоматолог!
  • Естетична стоматологія - це розділ стоматології направлений в першу чергу на створення красивої, сліпучої усмішки - невід'ємного антрибуту для іміджу успішної людини, для віри в себе, для гарного настрою. У розділі естетичної стоматології входять:
             - реставрація зубів;

             - вініри - це тонкі керамічні накладки на зуби товщиною 0,5-0,7мм;

             - скайски - це декоративні прикраси на зуби;

             - відбілювання зубів, у нашій клініці викорустовується відбілювання зубів із США система "Magic Smile" - це безболісна і не шкідлива технологія, яка не пошкоджує емаль та не впливає на хімічну структуру зубів і їх міцність. Максимально щадне відбілювання зубів без використання абразивів, кислот і ультрафіолету.

  • Ортодонтія (вирівнювання зубів) - це розділ стоматології, який займається виправленням і попередженням аномалій розташування зубів і порушень прикусу.: пластинки, брекет-системи, капи, трейнери;
  • Invizalign - вирівнювання зубів без брекетів невидимими прозорими капами;
  • Ортопедична стоматологія - це розділ стоматології, спрямований на відновлення цілісності раніше втраченого зубного ряду або його частини, а також відновлення окремого зуба чи групи зубів. Основою ортопедичної стоматології споконвічно було протезування. Крім відновлення функції жування, в даний час бурхливий розвиток отримало естетичне спрямування в ортопедії, коли за допомогою коронок або вінірів пацієнт може поміняти колір і форму своїх зубів, змінити розмір і положення зуба. За способом кріплення зубні протези поділяються на знімні протези і не знімні протези.

    До групи не знімних зубних протезів належать:

    - вкладки;

    - металокерамічні коронки;

    - безметалева кераміка;

          - коронки на основі оксиді цирконію;

          - мостовидний протез;

          - вініри (голівудська усмішка);

        До групи часткові знімні протези належать:

         - знімні протези із нейлону;

         - пластинкові протези;

         - бюгельні протези;

  • Хірургічна стоматологія— розділ стоматології, пов'язаний з втручанням на твердих і м'яких тканинах в ротовій порожнині, практикуючий такі методи лікування як: операції по видаленню зубів, зубозберігаючі операції, підсадка кісткової тканини, підготовка і імплантація зубів, а також різноманітні естетичні операції в парадонтології.Хірургічна стоматологія в своїй практиці включає і видалення зубів. У випадках, коли лікування неефективне і видалення зуба неминуче, стоматолог-хірург професійно, швидко та безболісно видалить необхідний зуб. Можливе і видалення зубів мудрості, які виросли неправильно та заважають як при жуванні так і змиканні зубів в стані центральної оклюзії. Коли видаленням ураженого зуба займається стоматолог-хірург,то як правило, лікування стає більш професійним та проходитеме без будь-яких ускладнень та дискомфортів. Також стоматологи-хірурги можуть проводити маніпуляції стосовно видалення кіст,які локалізуються на верхівці кореня зуба.Крім того, стоматолог-хірург, перед тим як видалити зуб, проконсультує пацієнта на рахунок протезування або навіть імплантації на місці відсутнього зуба.
  • Імплантація- ця технологія уможливлює повне відновлення одного або кількох зубів. Процедура передбачає встановлення на місці втраченого зуба титанового імпланта, дубліката або штучного кореня, що складається з титанового штифта (гвинтика), що встановлюється в кістку щелепи та коронки, яка є копією втраченого зуба. Імплант виготовляється з титану – металу з високою біологічною сумісністю. Титан добре сприймається організмом, виключаючи можливість відторгнення та ускладнення.Ключова перевага імплантації – відсутність потреби «спилювання» здорових зубів для виготовлення мостоподібного протезу , жертвувати здоровим сусіднім зубом не потрібно! 
  • Парадонтологія - це розділ стоматології, який займається профілактикою та лікуванням пародонту. Пародонт – це тканини, що оточують зуб (ясна, кісткова тканина, зв'язковий апарат зуба). Пародонтологія вирішує такі проблеми, як кровоточивість ясен, неприємний запах з рота, хиткість зубів;
  • Ендодонтичне лікування– це розділ стоматології. який займається діагностикою, профілактикою та лікуванням захворювань пульпи зуба. Пацієнтам ендодонтія найбільше відома за процедурою пломбування каналів зуба.Методи ендодонтичного лікування дозволяють врятувати навіть сильно зруйнований і заражений зуб, запобігти ускладненням, що ведуть до втрати зуба і до серйозних захворювань м'яких або кісткових тканин.Метою лікарів - стоматологів, які проводять ендодонтичне лікування є ліквідація запального процесу в системі кореневих каналів. Так! Саме в системі кореневих каналів! Тому що кореневий канал являє собою не один магістральний хід, а складну розгалужену систему з основним каналом і з багатьма латеральними каналами різних діаметрів. Для подальшого якісного функціонування зуба корінь повинен бути міцним, тобто, якісно ендодонтично пролікованим.У нашій клініці при проведенні ендодонтичного лікування ми дотримуємося сучасних протоколів і рекомендацій для досягнення максимально якісного результату.

Відгуки