Торгова марка "Afina"

Afina - фото
вулиця Хмельницького, 20а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 17:00Без перерви
Сб,НдВихідний

Інформація

ТМ «Afina» пропонує широкий асортимент жіночої недорогої нижньої білизни бездоганної якості безпосередньо від виробника. Асортимент продукції включає бавовняні трусики, мереживні трусики, комбіновані, коригуючу білизну, термобілизну.

ТМ «Afina» — виробник жіночої нижньої білизни та легкого одягу.

Шукаєте жіночу спідню білизну оптом від виробника? ТМ «Afina» пропонує широкий асортимент недорогої нижньої білизни бездоганної якості. Ми працюємо вже 20 років на ринку та є одними з лідерів на заході Україні.

Красива та якісна білизна — потужний заряд енергетики, привабливості, впевненості у власній жіночій силі, комфорт не тільки для тіла, але і для душі. ТМ «Afina» подбала про те, щоб кожна жінка відчувала себе привабливою і жіночною, підкреслюючи свої красиві форми і приховуючи недоліки.

Кожна жінка знає, в якому типі білизни вона виглядає виграшно. Але все ж варто експериментувати, купуючи нижню білизну різного стилю. Жінки постійно шукають все більш вишукані та витончені способи самовираження, і білизна може дати їм в цьому неоціненну послугу. Адже тільки той, хто красиво одягнений, зможе красиво роздягтися!

Вся продукція має чудову якість і повну розмірну сітку!

Відгуки