Федерація "Карате-до Шотокан Червоноград-Сокаль"

Карате-до Шотокан Червоноград-Сокаль - фото
вулиця Корольова, 11
(Школа №3, клуб "Дзіон")
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Ср,Пт18:00 - 21:00Без перерви
Вт,Чт,Сб,НдВихідний
м. Сокаль вул. Героїв УПА, 18
(Школа №3, клуб "Сокіл")
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Ср,Пт,НдВихідний
Вт,Чт,Сб18:30 - 21:00Без перерви

Інформація

Заняття спортом — неодмінна умова розвитку здорової дитини, тому важливо підібрати той вид занять, який забезпечуватиме і належну фізичну підготовку, і даруватиме задоволення від тренувань.
ГО Федерація «Карате-до Шотокан Червоноград-Сокаль» проводить набір дітей з 6 років для занять у секції карате (для дітей 6-ти років ОСОБЛИВО важливо записуватись на початку навчального року).
Тренування проводять досвідчені та кваліфіковані тренери, які обов’язково знайдуть підхід до кожної дитини та забезпечать належні умови для результативних занять.
Основна мета роботи федерації — залучення широких верств населення до занять спортом, виховання гармонійної людини на кращих традиціях християнської моралі та східної філософії. А також, федерація має на меті об’єднати організації карате м. Червонограда для створення потужної організації та сильної міської команди.
У роботі з дітьми для нас спортивний результат не є основною метою. Набагато важливіше виховання здорової, гармонійної людини. Тому «Ми не виховуємо суперменів. Нам треба жити серед НОРМАЛЬНИХ людей» — кредо і основне правило у роботі.
Клуб "Дзіон" (Червоноград) оголошує додатковий набір дітей віком від 8 років.
Обирайте для своєї дитини якісні та корисні, цікаві та повноцінні тренування у нашому спортивному клубі!

Відгуки