ПП "Сервіс-Ліфт"

Сервіс-Ліфт - фото
вулиця Бандери, 11
+38 (093) 586-53-90 (Диспетчер)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт09:00 - 17:00Без перерви
Сб,НдВихідний
+38 (03249) 4-13-03 (Аварійна служба)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд00:00 - 24:00Без перерви

Інформація

Ліфт вже давно став частиною інтер'єру будинку. Коли до вас в будинок або офіс приходить гість, нехай перше, на що він зверне увагу, буде ваш ліфт. Від його вигляду теж багато в чому залежить перше враження про будівлю в цілому. Саме комфортність, стиль і сучасний дизайн кабіни ліфта позитивно впливає на імідж будівлі. Купівля якісного ліфтового обладнання — це хороша інвестиція, що збільшує вартість вашої нерухомості.

Вибираючи нас, ви на довгі роки забуваєте про проблеми з вашим ліфтом. Така політика ПП «Сервіс-Ліфт» — робити тільки краще та надійне.

Багаторічний досвід роботи на ринку. А завдяки високому професіоналізму та кваліфікованості наших співробітників, ви отримаєте надійну та таку необхідну консультацію щодо типів, будівництва та виробників ліфтів.

Пропонуємо тільки якісне, надійне та справне обладнання з максимально ефективними технічними характеристиками. Вся продукція сертифікована та пройшла відповідні технічні перевірки. Гарантія безпечності та справності та кращими цінами.

Виконуємо роботи з:

  • монтажу;
  • налагодження;
  • технічного обслуговування;
  • ремонту ліфтів.

Відгуки