Катехитично-навчальний центр імені Митрополита Андрея Шептицького

Катехитично-навчальний центр імені Митрополита Андрея Шептицького - фото
вулиця Героїв Майдану, 14
+38 (073) 326-40-73 (Дошкільна підготовка, п. Вікторія)
+38 (068) 566-17-51 (Художній гурток, п. Галина)
+38 (093) 292-04-84 (Логопед)
+38 (097) 935-04-97 (Психолог)
+38 (093) 205-30-50 (Психолог)
+38 (098) 071-89-47 (Катехитична школа і підготовка до першої сповіді і урочистого причастя, п. Христина)
+38 (097) 466-29-05 (Курси англійської та німецької мов)
+38 (073) 075-58-65 (Курси польської мови, п. Оксана)
+38 (068) 670-39-00 (Курси польської мови, п. Оксана)
+38 (093) 711-88-14 (Шахматист)
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт,Сб,Нд10:00 - 21:00Без перерви

Інформація

«Катехитично-навчальний центр імені Митрополита Андрея Шептицького» запрошує дітей та молодь на цікаві, пізнавальні та корисні заняття.

Діти не лише гарно та приємно проведуть час, а й отримають ґрунтовні знання. З дітьми працюють відповідальні, талановиті, креативні педагоги та наставники.

Заняття проводяться за напрямками:

  • Дошкільна підготовка.
  • Художній гурток.
  • Шаховий клас.
  • Курси англійської, польської та німецької мов.
  • Послуги логопедів.
  • Послуги психолога.
  • Вивчення Святого Письма, підготовка до Першого Причастя.
  • Розвиваючі заняття, підготовка до школи.
  • Садок неповного дня.
  • Катехитична школа.

Також, усі охочі можуть скористатися нагодою відпочинку у літньому таборі, програма якого передбачає цікаві ігри, розваги від аніматорів, танці, пісні та інші розваги.

Курси іноземних (англійської, польської та німецької) мов розпочинають навчання з 1 жовтня. Розраховані на дітей віком від 6 до 15 років. Заняття на курсах не дублюють шкільну програму, оскільки орієнтовані на Оксфордську методику викладання (навчальні посібники видавництва «Рearson»), але дають можливість вдосконалення і вільного опановування іноземною мовою. Визначальним  моментом при формуванні груп є рівень підготовленості дитини, а не віковий показник. Заняття відбуваються двічі на тиждень (80 хв з 10 хвилинною перервою) у проміжку між 16.00 і 19.30 год. У кожній групі — 12, максимум 15 учнів. Вони забезпечені підручниками та словниками, для навчання батькам потрібно придбати тільки робочий зошит. Кращому засвоєнню матеріалу також сприяють інтерактивні та ігрові форми викладання із використанням аудіо та відео додатків.

Приходьте, у нас цікаво і ви про це не пошкодуєте!

Заняття із дошкільної підготовки розпочинаються з 1 вересня і відбуваються у першій половині дня, двічі на тиждень по 3 заняття (тривалість — 45 хв з перервою). Вік дітей — від 4 до 6 років.

У групах із дошкільної підготовки малюки під керівництвом кваліфікованих педагогів отримують навички читання та письма, вчаться рахувати, знайомляться із початковим рівнем англійської мови і засадами християнського виховання. Процес навчання є цікавим і захоплюючим; діти знаходяться в доброзичливій атмосфері уваги, турботи та любові.

Світлий просторий клас, умебльований шафками для одягу, іграшок, різноманітних навчальних посібників та дидактичних матеріалів, зручними столами та стільцями максимально сприяють комфортному самопочуттю дитини та ефективному засвоєнню нових знань та навичок.

Нагадуємо усім батькам майбутніх школяриків, що добра і різнобічна дошкільна підготовка є запорукою майбутніх успіхів вашої дитини у стінах школи. Не нехтуйте нею! Допоможіть своїй дитині здійснити впевнений старт у майбутнє!

Ми пропонуємо послуги досвідченого і висококваліфікованого логопеда для корекційно-розвивального навчання дітей із вадами звуковимовної складової мовлення, віком від 3 до 18 років.

Проводжаючи дитину в перший клас, батьки сподіваються, що вона буде вчитися охоче й успішно. Якщо ж надії не справджуються, то причини невдач вони починають шукати насамперед у школі, системі навчання, упередженому або байдужому ставленні вчителя. Але найчастіше причиною шкільних проблем дитини є її недостатній мовленнєвий розвиток. Це може виявитися в дефектах звуковимови, мізерності словникового запасу, невмінні граматично правильно узгоджувати слова в реченні та ін. Подібні прояви у дошкільний період, зазвичай, не насторожують батьків, бо дитина, на їхню думку, достатньо вільно користується мовою. Однак у школі до мови ставлять високі вимоги, і дитина з недостатнім мовленнєвим розвитком потрапляє у складне становище. Виникають труднощі в процесі оволодіння навичками читання і письма, з’являються стійкі специфічні помилки (пропуски чи заміна букв і складів, недописування або не дочитування слів, переставляння частин слова та ін.). Коли на самих початках навчання не допомогти дитині подолати ці труднощі, з часом вони накладаються і, щоб їх розв’язати, необхідно затрачати багато часу і зусиль логопедів, батьків та вчителів.

У спеціально облаштованому кабінеті,  логопед-спеціаліст, застосовуючи індивідуальний підхід до кожної дитини та використовуючи різні технології логопедичного масажу, пісочну терапію, дидактичні матеріали та ігри, допоможе швидко сформувати мовні навички та підвищити емоційну зацікавленість у навчанні, спілкуванні та соціальній адаптації серед однолітків.

У затишному кабінеті нашої Катехитичної школи на своїх клієнтів чекає п.Наталка Дячук — висококваліфікований психолог і психотерапевт.

Передумовою чи підставою для звернення мали б стати важкі симптоми депресії, емоційне вигорання, безсоння через тривожність та переживання; психологічна травма чи втрата, смерть близької людини, розлучення, булінг.

Зі своїми проблемами можуть також звертатися як вагітні, так і молоді мами.  Фахова допомога буде надана і дітям з розладами аутистичного спектра,  з затримкою психічного розвитку, але результативною вона буде лише за умови співпраці із батьками, які готові взяти на себе відповідальність продовжувати працювати самостійно з дитиною за індивідуальною програмою.

Обов’язково всім батькам дітей до 12 років своєчасно виявляти страхи та тривожні стани у дитини та проблеми із самооцінкою і міжособистісними стосунками, щоб вчасно звернутися за допомогою до фахового психолога та отримати необхідні консультації.

Важливо! Консультації відбуваються зі збереженням цілковитої конфіденційності інформації та з дотриманням етичного кодексу психолога.

Шаховий гурток розпочинає свої заняття щороку з 1 вересня.

Відгуки