Магазин "iPeople"

iPeople - фото
проспект Шевченка, 5а
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 20:00Без перерви
Сб10:00 - 18:00Без перерви
Нд10:00 - 16:00Без перерви
вулиця Героїв Майдану, 10
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 20:00Без перерви
Сб10:00 - 18:00Без перерви
Нд10:00 - 16:00Без перерви

Інформація

«iPeople» — магазин оригінальної продукції Apple в Україні.

Продукція торгової марки Apple завоювала довіру покупців та не здає провідні позиції серед виробників техніки завдяки високоякісності та інноваційним рішенням компанії, що використовуються на кожному рівні розробки та виробництва. Придбати техніку Apple — означає підкреслити свій статус, вибираючи виключно якісний продукт.

Якщо ви шукаєте магазин Apple, щоб, наприклад, купити Apple iPhone, і зробити приємність для себе чи близької людини завдяки новому та ультрасучасному гаджету, магазин «iPeople» до ваших послуг.

Чому покупці вибирають магазин «iPeople»?

  • Ми надаємо виключно оригінальну продукцію Apple з гарантією: Apple iPhone, Apple Watch, Apple Macbook, Apple iPad, Apple iPod і так далі.
  • Наявний великий асортимент продукції, представленої на нашому сайті iPeople.in.ua — модельний ряд техніки, який пропонує вам Apple, ви знайдете в нашому магазині.

Окрім техніки Apple тут ви також знайдете різнопланові аксесуари, які прикрасять і захистять ваш смартфон, планшет або iPod. Онлайн магазин Apple iPeople.in.ua пропонує замовити різнотипні гаджети. Такі, наприклад, як навушники, моноподи, зовнішні акумулятори та інші пристосування, що зроблять роботу з технікою Apple зручною і цікавою.

У нас ви можете купити Apple за досить доступною ціною. Звісно, ми не пропонуємо для наших клієнтів придбати продукцію абсолютно недорого, адже чудово усвідомлюємо те, що висока якість Apple володіє відповідною вартістю. Проте, ми пропонуємо товар, вартість якого буде комфортна саме для нашого клієнта. Адже для нас важливий кожен!

Магазин «iPeople» пропонує кредит, обмін, а також можливість замовити товар, який був у вжитку (б / у).

Відгуки